Word Capture Technology

Word Capture Technology

Word Capture Technology

Το Word Capture είναι μία νέα τεχνολογία λογισμικού ενσωματωμένη πλέον σε όλα τα ηλεκτρονικά λεξικά τής ΜΑΤΖΕΝΤΑ από την έκδοση 10 και μετά, στο λογισμικό Εξερευνητής Λεξικών ΙΙ. Με έναν απλό και λειτουργικό τρόπο αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιείτε πλέον το Διαδίκτυο, τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα και γενικά όλα τα έγγραφά σας.

Π.χ. Καθώς διαβάζοντας ένα κείμενο στο Διαδίκτυο μπορείτε να αφήσετε το δρομέα πάνω σε μία λέξη ή να κάνετε κλικ πάνω σε μία λέξη ή φράση και να δείτε σε αναδυόμενο παράθυρο τη μετάφρασή της.

Είναι τόσο απλό και εύχρηστο. Κατανοείτε καλύτερα τα ξενόγλωσσα κείμενα στο Διαδίκτυο διότι τη στιγμή που διαβάζετε, χωρίς να διακόψετε, με ένα κλικ ή με μετακίνηση τού δρομέα πάνω σε μία λέξη, έχετε τη μετάφρασή της, όχι μία έννοια αλλά όλες τις διαφορετικές έννοιες τής λέξης. Δοκιμάστε το και πιστέψτε μας, «δε θα μπορείτε πλέον χωρίς αυτή τη νέα λειτουργία».

Η μετάφραση μπορεί να γίνει σχεδόν σε κάθε κάθε παράθυρο άλλου λογισμικού όπως Microsoft Office, Internet Explorer, Firefox, Instant messengers, Emails applications, Adobe Reader και Professional.

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Γενικά. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: